ESIM לתאילנד

סים וeSim לתאילנד – ותקשורת במהלך החופשה

אחת השאלות שעולות לעיתים קרובות בפורומים של המטיילים בתאילנד היא איפה כדאי לקנות סים לתאילנד. כדי לעשות לכם סדר בדברים, כתבנו עבורכם את המדריך המלא לתקשורת בתאילנד: החל מהפתרון המומלץ לרכישת סים לתאילנד ועד לטיפים שיעזרו לכם לחסוך כסף.

סים לתאילנד הוא אחד מהפרטים החשובים בתכנון החופשה לתאילנד, ולמרות זאת מטיילים רבים משאירים את העניין לדקה התשעים. רבים עדיין לא יודעים, שאם רק ישקיעו מספר דקות לנושא מבעוד מועד, יוכלו לחסוך הרבה כסף, לקבל שירות סלולר מעולה וליהנות מגישה לאינטרנט לאורך כל הטיול. במדריך זה נספר לכם על מגוון הדרכים להזמנת סים ושירות הeSim החדשני לתאילנד, בין אם אתם נוחתים בבנגקוק או בבפוקט, נספר מעט על האינטרנט בתאילנד.

דרים-סים, מציעה סים לתאילנד עם חבילת אינטרנט בלבד. תוכלו לבחור: סים רגיל עם משלוח בארץ או eSim עם התקנה מרחוק (למכשירים תומכי eSim בלבד), כך תוכלו לשלם בדיוק על כמה שגלשתם בתעריף זול. מכיוון שמדובר בסים בינלאומי, אפשר להמשיך להשתמש באותו הסים גם בטיולים הבאים בכ-190 מדינות שונות, כמה פעמים שרק תרצו. מומלץ למי שלא רוצה להתחייב לחבילות סלולר יקרה מהארץ.

להזמנת eSIM או SIM לתאילנד מ-Drimsim לחצו כאן

מולטי טראוול, הינה חברה לתאילנד עם שירות לקוחות בעברית 24/7. קונים eSim לתאילנד עם חבילות גלישה זולות, מתקינים מהבית לפני החופשה ומקבלים אינטרנט ישר בנחיתה. השירות מתאים עבור מי שהמכשיר שלו תומך בטכנולוגיית eSim, או למי שמעדיף חבילות קבועות וזולות. בחלק מהמכשירים אפשר לקבל מספר ישראלי.

להזמנת eSIM לתאילנד מ-Multi-Travel לחצו כאן

Airalo הינה חברה בינלאומית המציעה eSim וחבילות גלישה לתאילנד במחירים זולים ומשתלמים (בנוסף לחבילות אינטרנט אוניברסליות). גם Airalo מציעה איסים לתאילנד בהתקנה מרחוק, עם הפעלה ידידותית ושירות לקוחות בשפה האנגלית. (מתאים למכשירים תומכי eSim).

להזמנת eSIM לתאילנד מ-Airalo לחצו כאן

חופשה בתאילנד – עוד מידע חשוב

טיסות לתאילנד – השוואת מחירים וטיפים חשובים

טיסות פנים בתאילנד – השוואת מחירים והזמנת כרטיסים

קניית באט תאילנדי במזומן לטיול בתאילנד – המלצות

השכרת רכב בתאילנד – המדריך המלא שיחסוך לכם מאות שקלים

מלונות למשפחות בבנגקוק – עשרת בתי המלון המומלצים

איך להזמין סים לתאילנד?

ב-Drimsim מציעים Esim לתאילנד, שיותקן אצלכם בסמארטפון בתוך כדקה-שתיים (לפני החופשה וללא הגעה לסניף או המתנה למשלוח), יאפשר לכם ליהנות מגלישה באינטרנט במהלך הטיול ללא תלות באינטרנט אלחוטי מקומי, יאפשר לכם לשלוט בהוצאות ולבדוק את היתרה ונתוני הגלישה בכל עת, ואפילו יאפשר לכם להישאר עם הסים הישראלי במהלך החופשה.

הקונספט החדשני של Drimsim מחולל מהפך בתחום הסלולר לתיירים כך שתוכלו לחסוך כסף במקסימום נוחות.

שימו לב שמדובר בסים עם אינטרנט בלבד, אך מכיוון שכמעט לכל בתי העסק יש מענה אונליין, ורובינו מתקשרים עם הקרובים באפליקציות שונות, זוהי דרך מעולה לחסוך כסף במהלך החופשה בתאילנד.

סים לתאילנד: סים קלאסי או Esim?

Esim, או סים דיגיטלי, הוא לא המצאה חדשה, והוא קיים כבר מספר שנים בשוק, אך לאחרונה הוא הופך לאופציה מועדפת על יותר ויותר מטיילים, שזקוקים לפתרון תקשורת במהלך החופשה בחו"ל.

אז מה זה בעצם Esim?

סים וירטואלי הוא סים שמוטמע בתוך הפלאפון. הוא פועל בדיוק כמו סים רגיל, עם אותן הפונקציות, אך ללא הצורך בסים מפלסטיק.

העובדה שאין צורך להוציא את הסים הישן כדי להתקין סים וירטואלי, מאפשרת לנו להשתמש בשני כרטיסים סים בו זמנית.

עם Esim תהליך ההתקנה הוא פשוט יותר. אין צורך להוציא את הסים הפיזי ולהתקין חדש (תהליך שעלול להיות מסורבל בחלק מהמכשירים). ה-Esim ידידותי יותר לסביבה (ללא שימוש בפלסטיק ובשינוע), ובטיחותי יותר מבחינת ביטחון מידע, משום שנדרש לו קוד בטיחות מתוחכם.

סים דיגיטלי מתאים למכשירי סמארטפון שיוצרו בשנים האחרונות, לכן הוא מתאים כמעט לכולם. אם תיכנסו לאתר של דרים-סים דרך הקישור האדום המופיע במדריך זה, תוכלו להיכנס לקטגוריה: eSIM ושם ללחוץ על "Check comaptibility" על מנת לבדוק האם Esim מתאים לטלפון הנייד שלכם.

במידה והמכשיר שלכם מתאים לשירות, אין ספק שהדרך המומלצת לקניית סים לתאילנד היא בקונספט של Esim.

האם יש צורך בסים לתאילנד?

sim לתאילנד מאפשר לכם להיות מחוברים לאינטרנט במהלך הטיול, ולבצע את כל הפעולות שאתם רגילים לבצע עם הטלפון הנייד: להזמין מונית משדה התעופה, לתשלום על אמצעי תחבורה, להזמין כרטיסים לאטרקציות, לנווט בדרכים לא מוכרות, לתקשר עם מקומיים באמצעות אפליקציות תרגום ועוד. למרות שבמלונות ובבתי עסק רבים יש אינטרנט אלחוטי, תמיד טוב שיהיה לכם אינטרנט בטלפון שלכם, למצבים שבהם אינכם נמצאים באזור קליטה של רשת אלחוטית, או כאשר הקליטה ברשת המקומית משובשת.

בעבר, נתקלנו במספר בעיות אשר חיפשנו סים לתאילנד:

רכישת סים מקומי היא אופציה זולה, אך מצד שני היא מחייבת הוצאה של הסים הישראלי, מה שעלול להיות לא נוח במיוחד. כרטיס סים הוא רכיב פלסטיק קטן מאוד, שעלול ללכת לאיבוד בקלות. בנוסף, החלפת הסים הקבוע בסים מקומי לא תאפשר לכם לקבל שיחות דחופות במספר הקבוע שלכם או לקבל קודים לאישור שנשלחים בהודעת סמס מאפליקציות שונות, שיתכן ותצטרכו להתקין במכשיר במהלך הטיול בתאילנד.

כמו כן, ברכישת sim לתאילנד רק לאחר הנחיתה, תצטרכו להמתין עד שתרכשו את הסים המקומי ועד שיותקן ויופעל על מנת להתחיל לגלוש באינטרנט. המשמעות היא, שעם הנחיתה תהיו מנותקים, ולא תוכלו לדאוג לעצמכם להסעה, לניווט למלון, לבדיקת הודעות ועוד.

הבעיות האלו לא יטרידו אתכם אם תבחרו להזמין סים לתאילנד מדרים-סים בקונספט החדשני של סים דיגיטלי.

היתרונות של סים לתאילנד עם דרים סים הם רבים:

ניתן להישאר עם הסים הישראלי (כדאי לבדוק לפני כן מהי עלות קבלת והוצאת שיחות/הודעות מהמספר הישראלי, ולסנן שיחות נכנסות בהתאם).

התשלום יורד מיתרה שהטענתם מראש. כלומר, יש תקרת חיוב מקסימלי על פי בחירתכם, ולא תתקלו בחיובים מפתיעים.

התשלום הוא אך ורק עבור הגלישה בפועל (כלומר, אין התחייבות לחבילות גלישה גדולות מדי ומיותרות).

המשלוח בקונספט של סים דיגיטלי הוא מיידי. אז אם שכחתם לרכוש סים לתאילנד ואתם כבר בשדה לפני או אחרי הטיסה, זוהי אופציה מעולה בשבילכם. לחצו על הלינק האדום כאן בעמוד, בצעו הזמנה (טופס הזמנה קצרצר וביצוע תשלום), ובתוך דקה-שתיים יש לכם כבר sim לתאילנד עם אינטרנט.

סים לתאילנד של דרים-סים כולל שירותי אינטרנט בלבד ובכך תוכלו לחסוך הוצאות. מכיוון שכמעט כולם, כולל בתי עסק ונותני שירות, זמינים באפליקציות התקשורת השונות, ניתן להתנהל גם עם אינטרנט בלבד ולהישאר עם הסים הישראלי והמספר הישראלי, שישמש אתכם רק לשיחות דחופות וקבלת הודעות סמס בעת הצורך.

התקנה קלילה: את הEsim לתאילנד תוכלו להתקין בקלות בעזרת האפליקציה של DrimSim, שמאפשרת התקנה, מעקב אחר היתרה, הטענת כסף בחשבון וגם מעקב אחר נתוני הגלישה.

הסים של דרים-סים הוא בינלאומי, ולכן יתרת תקציב הגלישה שטענתם באפליקציה לא מתבזבזת לאחר החופשה בתאילנד. הסים שלכם פועל בכ-190 מדינות ברחבי העולם, ולכן יוכל לשמש אתכם גם בחופשות הבאות. שימו לב שיש צורך לבצע פעולה כלשהיא (גם פעולת גלישה בודדת) מדי 360 ימים כדי להשאיר את הסים פעיל ללא עמלה.

שירות לקוחות יעיל וזמין הוא חלק חשוב בכל רכישה של מוצר, ובמיוחד כשמדובר על סים לתאילנד. שירות הלקוחות של DrimSim, מניסיון שלנו, מספק מענה זריז ויעיל בצ'אט.

עלות סים לתאילנד

מחיר סים לתאילנד משתנה מחברה לחברה, אך מדובר בהוצאה זולה בדרך כלל, שמתחלקת לכמה גורמים:

עלות הסים עצמו, עלות חבילת הסלולר, ובנוסף, אם מדובר בסים קלאסי, עלות המשלוח (לא רלוונטי כאשר מדובר ב-Esim). לעיתים ישנן גם עמלות נוספות.

בבדיקה שערכנו לגבי מחיר סים לתאילנד עם DrimSim, העלויות הן אטרקטיביות במיוחד.

עלות sim לתאילנד (הסים עצמו): 10 אירו. זהו מחיר מצוין, במיוחד בהתחשב בעובדה שהסים הוא רב-פעמי, ואוניברסלי: כלומר תוכלו להשתמש בו בכ-190 מדינות בחופשות הבאות שלכם, כך שמדובר בהוצאה חד-פעמית.

עלות חבילת סלולר לתאילנד תלויה בגורמים משתנים. כשאנחנו משתמשים בשירות של Drimsim, אין לנו צורך להתחייב לחבילות, ולכן נוכל פשוט להטעין סכום לבחירתנו (מינימום 25 אירו פר הטענה). החיוב מתבצע לפי הגלישה שבוצעה בפועל. עם Drimsim, תעריף הגלישה בתאילנד הוא 0.015 למגה בייט.

אם בחרתם בסים לתאילנד שהוא סים קלאסי (סים פיזי מפלסטיק), תצטרכו לחשב גם את עלות המשלוח. עלות משלוח סטנדרטי לישראל מDrimsim הוא כחמישה אירו, אך אם יש לכם צורך במשלוח מהיר יותר ניתן לתאם עם החברה בצ'אט שירות הלקוחות בתעריף שונה.

איך חוסכים כסף בגלישה באינטרנט בתאילנד?

מכיוון שסים לתאילנד עם Drimsim הוא במתכונת של תשלום רק על שימוש בנתוני אינטרנט בפועל, חיסכון בנתוני גלישה פירושו חיסכון בכסף.

הנה כמה טיפים לחיסכון בגלישה באינטרנט:

השתמשו באינטרנט אלחוטי מתי שרק אפשר.

השתמש בפונקציית הData Saver.

עצרו עדכונים אוטומטיים, או כוונו את ההגדרות כך שאלו יתבצעו רק בעת חיבור לאינטרנט אלחוטי (Wi-Fi).

שנו הגדרות באפליקציות כך שאלו לא יוכלו להשתמש בנתוני אינטרנט ברקע ללא שימוש פעיל.

שמרו עמודי אינטרנט, כך שתוכלו לעיין בהם גם ללא חיבור לאינטרנט (בדרך כלל אפשרי בהוספה ל-"Reading List").

הורידו מפות מאפליקציות הניווט כשיש לכם גישה לאינטרנט, כך שאלו יהיו זמינות גם ללא חיבור לאינטרנט.

בשירותי סטרימינג תוכלו גם להוריד למכשיר תכנים כמו סרטונים, סרטים וסדרות, וכך תוכלו לצפות בהם גם כשאינכם מחוברים לרשת.

כמה עובדות שכדאי לדעת על שירותי אינטרנט וסלולר בתאילנד:

תשתית האינטרנט בתאילנד נחשבת למתקדמת: כ77.8% מהאוכלוסייה בתאילנד משתמשת באינטרנט, שנחשב למהיר מאוד, ולמעשה תאילנד ממוקמת בין עשרת המקומות הראשונים בעולם לאינטרנט פס רחב המהיר ביותר לפי מדינה. רוב חיבור הפס הרחב לאינטרנט בתאילנד עושה שימוש בטכנולוגיות ADSL, VDSL אך גם לעיתים בפייבר ועוד.

חברות האינטרנט והסלולר החלו להציע שירותי 5G בתאילנד כבר ב2020. כיום, מספר חברות בתאילנד כבר מציעות כיסוי מאוד רחב של 5G.

שלושת החברות הגדולות ביותר שמספקות שירותי רשת סלולרית בתאילנד הן AIS, TRUE, ו- DTAC.

אזור החיוג של תאילנד הוא +66, ולאזורים שונים במדינה יש קידומת חיוג משלהם שמגיעה אחריו. קידומת החיוג בבנגקוק, למשל, היא בדרך כלל +66-2. קידומת החיוג בצ'יאנג מאי היא בדרך כלל +66-53 (למחייגים מחו"ל).

בתי עסק רבים בתאילנד זמינים גם בוואטסאפ וגם בפייסבוק, אך האפליקציה השימושית ביותר להודעות בתאילנד היא אפליקציית LINE. כמעט כל בית עסק או נותן שירות נמצא באפליקציה הזו ויכול לתת מענה.

הוספת תגובה

ביטוח נסיעות לחו''ל
כרטיסי ספורט

עדכוני מבצעי נופש

הורדת אפליקציה
חופשה בישראל